7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Blinkende Partyglas

(41 kundeanmeldelser)

kr. 79,00

Disse glas får med garanti feststemningen helt i top! I bunden af glasset sidder LED-pærer, der blinker grønt, rødt og blåt, og som lyser så stærkt, at de også kan bruges i dagslys! … læs mere her

Er Blinkende Partyglas på lager?

Annonce
Køb Blinkende Partyglas

Varenummer (SKU): 18141 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: Blinkende Partyglas
  • Pris: Kr. 79
  • Kategori: Hjem & Have – Køkken – Kopper & Glas}

Blinkende Partyglas er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Blinkende Partyglas er evig populær i jagten på den perfekte fødselsdagsgave. Hjem & Have – Køkken – Kopper & Glas} er kategorien som de fleste ønsker sig noget fra. Coolstuff er kendt som shoppen med de fede gadgets. Blinkende Partyglas kan indenfor 90 dage sendes retur, hvis købet fortrydes. Har du svært ved at finde den sjove gave, er hjælpen lige her, og den hedder Blinkende Partyglas, og du kan glæde dig over, at være en af dem med den sjoveste gave. For at skære det ud i pap: Blinkende Partyglas kan sagtens gives som nytårsgave. Der er ikke noget sjovt ved gadgets, vil kedelige mennesker sige, og der er risiko for at der nogen, der er bange for at indkøbe en gadget eller to som gave. Det har ikke noget på sig, og du skal ikke lade det afholde dig fra at gå lidt mod strømmen og købe en gadget som gave, faktisk er det sådan at de fleste mennesker mener at gadgets er fremragende gaver.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Blinkende Partyglas er det mest populære produkt i kategorien Hjem & Have – Køkken – Kopper & Glas} fra mærket i onlinebutikken Coolstuff. I dette år – og nok også mange år frem er ret populært, specielt i Danmark. Online shoppere leder næsten altid efter den billigste pris på Blinkende Partyglas, og køber ofte hos Coolstuff. Kort og godt, den perfekte gave, er den gave, som modtageren bliver glad for. Falder dit valg på Blinkende Partyglas og pakker gaven pænt ind, succes som gavegiver.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Blinkende Partyglas online

Du skal have i tankerne, når du handler online, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, der er endda shops, der vælger at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Derudover har du et meget større udvalg, og det gør en prissammenligning let, på tværs af forskellige webshops. Din sammenligning kan du rent faktisk lave når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.