7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Banana Slippers

(6 kundeanmeldelser)

kr. 149,00

Go bananas, bogstaveligt talt. Disse fede flip flops ligner bananer, men er et rigtig cool og behageligt par strandtøfler. Perfekt til at tage med til stranden, badehuset eller fitnesscentret. … læs mere her

Er Banana Slippers på lager?

Annonce
Køb Banana Slippers

Varenummer (SKU): 17608 Kategorier: , ,

Varefakta

  • Vare: Banana Slippers
  • Pris: Kr. 149
  • Kategori: Interesser – Tøj & Accesories – Tøfler}

Banana Slippers er et af de mange populære produkter indenfor gadgets og kostumer

Banana Slippers er den store succes for gavegivere der vi give en sjov gave. Interesser – Tøj & Accesories – Tøfler} kategorien er fyldt med sjove gadgets. Coolstuff kan meget vel være den sjoveste webshop i Danmark, når der skal købes gaver. Banana Slippers kan byttes eller returneres indenfor 90 dage, hvis det alligevel ikke lige er dig. Er du på jagt efter den perfekte gave til konfirmanden, kan du gøre som andre før dig og købe Banana Slippers, det vil i hvert fald give smil på læben hos modtageren. Det kan siges meget enkelt: Banana Slippers kan du ikke gå galt i byen med som påskegave. Der er ikke noget sjovt ved gadgets, vil kedelige mennesker sige, og det giver en lille chance for, at der er nogle, der ikke vil risikere at give dem som gave. Men tænk ikke på det, det er ikke nogen grund til at afholde dig fra at sprede smil med en gadgets som gave, da mange gavemodtagere har en holdning om, at gadgets er perfekte gaveidéer.

Gadgets købes oftere og oftere i webshops

Banana Slippers er et af mode produkterne i kategorien Interesser – Tøj & Accesories – Tøfler} fra mærket hos internetbutikken Coolstuff. For forbrugerne er ret populært, blandt shopper i hele Danmark. Ofte leder man efter den billigste Banana Slippers, mange ender med at købe hos Coolstuff. Det er ikke altid man husker at, den rigtig gode gave gør modtageren glad. Når du er den glade giver af Banana Slippers og pakker gaven pænt ind, at din gave bliver husket.

Husk du får:

✓ 2 års garanti på alle varer
✓ Hurtig levering: 1-2 hverdage
✓ Bestillinger før kl. 15 sendes samme dag
✓ Billig forsendelse fra kun kr. 35,-

Fordele ved at købe Banana Slippers online

Shoppes der produkter online, er der bedre fordele, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. når dine varer købes i en shop, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, på tværs af forskellige webshops. Og du kan endda gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. En anden ting du også slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.