7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Flere e-handler foreslår nu om dage flere fragtmuligheder. En af de mest moderne er p.t. at få leveret til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente pakken når det passer dig. Denne er nemlig ret så uproblematisk, samt i mange tilfælde endvidere den mest betalelige leveringsmulighed.

Leveringsdygtigheden kan være særligt afgørende ifald man har brug for din ordre straks, så derfor er det relativt vigtigt at du checker leveringstidspunktet på det relevante produkt.

En stor portion online varehuse tilbyder levering på blot en enkelt hverdag på mange af deres varenumre, men husk at det kræver at bestillingen anbringes forud for et angivent klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer klar forud for at personalet får fri.

Enkelte online forhandlere lover fri fragt, men for det meste stiller det krav om at der bestilles for et præcist beløb. Som alternativ skulle man beslutte sig for den mest prisbevidste leveringsmåde, som ofte – om du befinder sig nær Silkeborg, Haderslev eller Nivå – vil blive at få fragtmanden til at bringe din bestilling til et udleveringssted.

Bestil hjem til dig eller til dit arbejde

Det er jo efterhånden ekstremt fleksibelt for alle at sammenholde priser i blandt diverse e-handler og så har langt de fleste online outlets set sig tvunget til at reducere salgsværdien på produkterne – til drenge og piger, og samtidig til mænd og kvinder – en hel del, og endda nogle gange yde portofri fragt.

Men det kan immervæk være udbytterigt at kigge forbi nogle internet shops i Danmark efter rabatkoder før du færdiggør din shopping, sådan at man er garanteret at få den skarpeste pris.

Man bør imidlertid være omhyggelig med, at ifald en internet webshop udbyder et produkt til en pris som kan virke mystisk attraktiv, er det for det meste være en indikator for en bedragerisk internet webshop. Kortbetalinger er ikke desto mindre omfavnet af en anordning, som garanterer en overfor uærlige outlets på nettet.

Vi slår generelt et slag for handler med kort eller mobilbetaling. Som alternativ burde du udnytte en afdragsløsning som fx ViaBill, såfremt du hellere vil afbetale prisen af flere omgange.

Forinden nogen køber hos en forretning på nettet kan de ideelt set have øje for butikkens regler, men det er oftest en omfattende opgave.

Alternativet kan derfor være at kontrollere om internet forhandleren er verificeret af e-mærket, da det generelt er en antydning af at internet firmaet efterkommer den officielle danske lovgivning, udover at online webshoppen af og til kigges til af fagfolk som forstår reglerne på området. Dette er desuden en god lejlighed til at blive assisteret, når du forvoldes problemstillinger i processen med din shopping. Link til mere information.

Tilsvarende rekommanderer vi at kunden er klar over de mest relevante reglementer der gælder for ordren, som fx den ombytningsrettighed e-shoppen har. I den forbindelse er det tillige relevant, at man altid sikrer sin købsbekræftelse, således man til enhver tid kan bekræfte bestillingen, om du er på udkig efter produkter til en kvinde eller mand.

Evalueres af fagmænd som behersker de gældende bestemmelser

Trustpilot fremskaffer ret pæne muligheder for at analysere flere eksisterende forbrugeres anmeldelser og derved foreslår vi, at du evaluerer internet butikkens omtaler forinden du lægger din bestilling.

Facebook tilbyder dig lignende fuldstændig fremragende muligheder for at få indtryk af internet webshoppens troværdighed. Foruden det er der en del online shops i Danmark hvor det er muligt at forfatte en vurdering af købsoplevelsen, hvilket på samme måde burde benyttes til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Vores hjemmeside er finansieret ved hjælp af reklamer. Vi har et fast samarbejde med et hav af internet handler og markedsfører firmaernes produkter, og får kommission når den person vi sender videre realiserer en ordre.

Anvisninger omkring tilbud og e-forhandlere ajourføres rutinemæssigt, men vi ønsker ikke at blive stillet ansvarlig for korrektioner der kan være lavet siden vi senest opdaterede de anvendte data.