7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

En stor portion online varehuse tilbyder heldigvis alverdens muligheder for fragt. En der er meget anvendt er lige nu pakkeshoppen, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine varer præcis når det passer dig. Metoden er altså temmelig fleksibel, og endda tillige den billigste mulighed for fragt.

Du kan alternativt planlægge at få pakken leveret til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Fragtløsningen er en gang i mellem en anelse mere omkostningsfuld, men samtidig ret så enkel. Den billigste mulighed for fragt er uden tvivl selv at hente varerne, hvilket dog forudsætter at du er nærved netbutikkens adresse.

En stor portion e-shops reklamerer med levering på næste hverdag på deres primære produkter, som alligevel er betinget af at ordren gennemføres inden et fastslået klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få pakken distribueret inden lagerpersonalet holder fyraften.

Nogle internet shops frembyder gratis fragt, men i de fleste tilfælde er det så præmissen at man handler for et fastslået beløb. I øvrigt bør du snuppe den mest betalelige leveringsmåde, hvilket i mange tilfælde – uden hensyn til om du opholder sig ved Odense, Hobro eller Skælskør – vil være at få fragtmanden til at køre produkterne til en pakkeshop.

Trustpilot resulterer i aldeles værdifulde muligheder

Det er jo yderst problemfrit for os alle at lave prissammenligning hos flere internet handler og til gengæld har flere online virksomheder været nødt til at nedskære udsalgspriserne på mange af deres produkter – til børn og babyer, og tillige også til kvinder og mænd – betydeligt, og endda nogle gange yde levering uden betaling.

Derfor kan det alligevel vise sig nyttigt at undersøge diverse forretninger på nettet efter udsalg forud for at du gennemfører dit køb, så man er skudsikker på at få den mest attraktive pris.

Du må ikke desto mindre ikke glemme, at når en internet shop tilbyder varer til salg for en salgspris der er uendeligt god, kunne det for det meste være et faresignal om en snydagtig online virksomhed. Handler med kort er i hvert fald en del af Indsigelsesordningen, som dækker dig som kunde imod uoprigtige online varehuse.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som alternativ kunne du anvende en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at afbetale beløbet af flere omgange.

Find ud af om online butikken er e-mærket medlem

Før folk shopper hos en e-forretning bør de faktisk se på netshoppens handelsbetingelser, dog er det normalt et omfattende arbejde.

En anden løsning er at finde ud af hvorvidt e-butikken er medlem af e-mærke ordningen, da det er en angivelse af at e-forretningen opfylder de opstillede regler, og at netbutikken rutinemæssigt gennemses af fagfolk som kender reglementet på området. Dette er desuden din genvej til at få assistance, såfremt du får udfordringer med dit køb. Mere information.

Trustpilot leverer en række tiltalende muligheder

Trustpilot indebærer nogle hensigtsmæssige løsninger til at efterse ret mange nuværende kunders iagttagelser og derfor anbefales det, at du sonderer netbutikkens ratings inden du bestiller.

Facebook leverer lignende aldeles strålende genveje til at få en idé om e-handlens kundefokus. Tilmed ser vi en del internet varehuse som tilbyder folk at sammensætte en kritik af deres køb, hvilket også må tages i brug til at vurdere hvor glade kunderne er.

Vores side er finansieret af indtægter fra reklamer. Vi har et tæt samarbejde med en gruppe netbutikker idet vi markedsfører virksomhedernes tilbud, og får honorar når en bruger fra vores website fuldfører et indkøb.

Vejledning omkring varer og online shops opretholdes hyppigt, men der gives ikke garantier imod justeringer der er udført siden vi nyligst opdaterede vores data.