7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

De fleste netbutikker i Danmark udlover nu om stunder et bredt udvalg af leveringsmetoder. Den mest populære er p.t. at få leveret til et afhentningssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente din bestilling når det passer dig bedst. Leveringsformen er altså vældig enkel, samt ofte endda den prisbilligste leveringsmåde.

Du kunne også foretrække at bestille produkterne til levering hjem til din privatadresse eller til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden viser sig jævnligt et hak dyrere, men endvidere vældig let gængelig. Den mindst kostelige leveringsudgave er uden tvivl at du selv henter ordren, men den løsning står og falder med at du befinder dig nær e-forretningens bopæl.

Leveringshastigheden er jo yderst betydningsfuld om du behøver pakken inden for få dage, så herved er det forholdsvis klogt at man besigtiger det estimerede leveringstidspunkt på det relevante produkt.

En stor portion internet webshops giver løfte om muligheden for dag-til-dag levering på deres primære varenumre, men som trods alt antager at ordren indsendes forud for et givent tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt distribueret forinden pakkemedarbejderne tager hjem.

Stadig flere køber via internet forretninger

Det er vældig bekvemt for forbrugerne at analysere priser på diverse online varehuse hos hcma.dk og følgelig har en hel del butikker på nettet set sig nødsaget til at tvinge salgsværdien på specielt deres bedst i test produkter – til børn, men ligeledes til voksne – drastisk, og endda nogle gange garantere fragt uden betaling.

Til gengæld kan det imidlertid blive rentabelt at prøve nogle få internet handler efter rabat inden du shopper, sådan at man er skudsikker på at få fat i den laveste pris.

Du bør imidlertid være obs på, at hvis en shop på nettet afsætter en vare til en pris som anses for helt ekstremt letkøbt, så burde det for det meste være et kendetegn på en snydagtig webbutik. Betalinger med kort er heldigvis dækket ind under et lovbud, hvilket redder folk imod uoprigtige internet handler.

Vi anbefaler køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du drage nytte af en løsning som for eksempel ViaBill, hvis du vil godtgøre omkostningerne over flere uger.

Se om e-forretningen er medlem af e-mærke ordningen

Før nogen bestiller på en e-forretning kan man uden tvivl have øje for e-butikkens vilkår, dog er det normalt ikke særlig sjovt.

En nem løsning er at se hvorvidt internet firmaet er godkendt af e-mærket, fordi det skulle være en forsikring om at e-butikken forsvarer de danske regler, tillige med at shoppen hyppigt tilses af eksperter som mestrer bestemmelserne på området. Dette er desuden en god chance for at blive hjulpet, for så vidt du møder udfordringer som følge af din ordre.

Desuden foreslår vi at køberen er omhyggelig omkring de grundlæggende vilkår der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen, eksempelvis hvilken ombytningspolitik internet butikken anvender. I relation til det er det samtidig vigtigt, at man stadig sikrer sin kvittering, så man senere vil kunne dokumentere ordren, om man skal købe gave til en pige eller dreng.

Levering til din private bopæl eller til hvor du arbejder

Trustpilot medfører flere gavnlige løsninger til at kontrollere adskillige forhenværende brugeres observationer og herved er det klogt, at du kigger på e-handlens ratings før du shopper.

Facebook frembyder for øvrigt uden sammenligning gode muligheder for at få kendskab til online webshoppens troværdighed. Herinde ser vi faktisk internet webshops hvor du kan sammensætte en anmeldelse af virksomhedens service, som ligeledes bør bruges til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Oplysninger angående varer og online shops ajourføres rutinemæssigt, men vi kan desværre ikke garantere imod justeringer der er blevet realiseret efter at vi senest opdaterede vores data.