7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

En stor portion online outlets tilbyder i dag en hel del forskellige leveringsmodeller. Førstevalget hos mange er i dag udleveringssteder, hvor du selv afhenter de købte varer når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er altså ret let, og endda ligeledes den mest prisbevidste type af levering.

Du burde lige så vel planlægge at bestille ordren til levering til din bopæl eller ud til din arbejdsplads. Løsningen viser sig i mange tilfælde en kende mere bekostelig, men desuden ualmindeligt let gængelig. Den billigste leveringsløsning vil dog til enhver tid være at du selv henter ordren, som dog stiller krav om at du fysisk befinder dig nærved e-forhandlerens tilholdssted.

En lang række online forhandlere stiller garanti om dag-til-dag fragt på masser af produkter, men det forudsætter at ordren køres igennem tidligere end et besluttet klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få bestillingen klargjort forud for at de lageransatte drager hjemad.

Flere internet selskaber præsterer fragt uden gebyr, men typisk er det forbeholdt når man aftager for en fastsat sum. Derudover kan man foretrække den mest letkøbte fragtmetode, som ofte – uanset om man er tæt på Randers, Nørresundby eller Støvring – vil blive at få fragtmanden til at køre pakken til et udleveringssted.

En række forskellige leveringsmetoder

Det har vist sig at være ekstremt smertefrit for internetbrugere at finde de bedste priser i blandt diverse e-forretninger og med det motiv har utallige e-firmaer set sig nødsaget til at nedsætte udsalgspriserne på mange af deres produkter – til drenge og piger, samt også til voksne – voldsomt, og endda nogle gange sikre gratis levering.

Trods dette kan det alligevel vise sig lønnende at sammenligne forskellige online forretninger efter rabatkoder forinden du bestiller, så du er skråsikker på at opnå den bedste pris.

Du bør dog være opmærksom på, at såfremt en online virksomhed udbyder bedst i test varer for en udsalgspris der kan ses som helt fantastisk tiltalende, så kunne det undertiden være et signal om en snydagtig e-shop. Kortbetalinger er ikke desto mindre dækket ind under en ordning, som assisterer folk overfor bedrageriske netbutikker.

Vi tilråder bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du bruge et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, hvis du har til hensigt at dække pengene af flere omgange.

Før nogen handler på en shop på nettet kan de på en vis måde tage stilling til netshoppens handelsvilkår, dog er det almindeligvis et tidskrævende projekt.

Et andet alternativ er at kigge om internet butikken er e-mærket medlem, som kan være en angivelse af at online forhandleren opfylder de gældende danske regler, samt at virksomheden undertiden besigtiges af fagmænd der har ekspertise inden for de gældende regulativer. Dette er en god genvej til at blive hjulpet, når du udsættes for besvær med din shopping.

Endvidere slår vi et slag for at køber er på vagt for de mest betydningsfulde reglementer der indvirker på handlen, fx den returrettighed e-butikken garanterer. Derfor er det tillige vigtigt, at man stadigvæk bevarer ens faktura, således man til enhver tid kan bekræfte sit køb, ligegyldigt om du skal købe en gave til en pige eller dreng.

Tilses af fagfolk der har indsigt i de gældende bestemmelser

Trustpilot tilbyder dig helt passende chancer for at kontrollere mange eksisterende brugeres omtaler og herved er det en hjælp, at du eksaminerer internet selskabets bedømmelser inden du køber.

Facebook frembyder endvidere sådan set ønskværdige muligheder for at få indsigt i online firmaets kundetilfredshed. Tilmed møder vi mange online webshops hvor du kan notere en vurdering af købsoplevelsen, hvilket ydermere kan drages fordel af til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Vores side er finansieret af indtægter fra reklamer. Vi arbejder tæt sammen med en gruppe netbutikker når vi formidler butikkernes varer, og opnår honorar under forudsætning af at en af de besøgende på vores website laver et indkøb.

Anvisninger omkring produkter og forretninger på nettet understøttes hyppigt, men vi påtager os intet ansvar for reguleringer der måtte være realiseret efter at vi senest opdaterede hjemmesidens oplysninger.