7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Masser af e-butikker tildeler på nuværende tidspunkt diverse forskellige leveringsmetoder. En sikker vinder er lige nu levering til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente dine nye produkter når der er tid til det. Leveringsmetoden er nemlig temmelig uproblematisk, og tit tillige den mindst kostelige leveringsmodel.

Du kunne også planlægge at bestille ordren til levering til din private bopæl eller ud til din arbejdsplads. Muligheden er for det meste en kende mindre prisbillig, men ydermere ultra enkel. Den mest prisbevidste form for levering kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, som dog står og falder med at du fysisk befinder dig nær internet forhandlerens tilholdssted.

Fragtperioden kan være ualmindeligt afgørende hvis vi mangler varen med det samme, så i det øjemed er det aldeles relevant at man kontrollerer tidshorisonten for levering ved det respektive produkt.

Størstedelen af internet webshops giver levering på næstkommende hverdag på en lang række af deres varenumre, som stiller krav om at ordren indsendes før et nøjagtigt klokkeslæt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få produktet på posthuset før lagermedarbejderne holder fyraften.

Diverse forskellige muligheder for fragt

Det er i dag ret gnidningsløst for folk at finde de laveste priser i blandt flere online butikker på Boligkataloget og så har flertallet af e-shops været tvunget til at tvinge udsalgspriserne på mange af deres produkter – til juniorer, og samtidig til kvinder og mænd – en hel del, og endda nogle gange love levering uden gebyr.

Derfor kan det alligevel vise sig udbytterigt at sammenholde nogle forskellige e-forretninger efter rabat inden du bestiller, således at du er på den sikre side med at modtage den billigste pris.

Du skal blot være klar over, at når en online webshop reklamerer bedst i test varer for en udsalgspris som kan ses som uendeligt tiltalende, kan det undertiden være et symbol på en fup online virksomhed. Handler med kort er på den anden side omsluttet af en ordning, der dækker dig som køber overfor falske internet butikker.

Generelt tilråder vi handler med kort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du drage fordel af en afdragsordning fra fx ViaBill, forudsat du agter at afdrage betalingen ude i fremtiden.

Før nogen handler hos en online butik kunne man sådan set sætte sig ind i forhandlerens betingelser, det er dog undertiden ikke særlig sjovt.

En anden valgmulighed kan derfor være at granske om online forretningen er tilsluttet e-mærket, hvilket typisk er et signal om at internet forhandleren følger de gældende danske regler, og at online shoppen rutinemæssigt monitoreres af specialister der kender retningslinjerne. Desuden får du genvej til at få assistance, såfremt du møder besvær i forbindelse med dit indkøb.

Den mest betalelige fragtmulighed

Trustpilot leverer ret passelige muligheder for at efterse diverse eksisterende brugeres iagttagelser og derved er det fornuftigt, at du tjekker internet virksomhedens omtaler inden du bestiller.

Facebook frembyder for øvrigt faktisk gode genveje til at få kendskab til internet selskabets troværdighed. Her ser vi mange internet firmaer som giver kunderne mulighed for at meddele en vurdering af ordreforløbet, hvilket ydermere burde tages i brug til vurdering af kundetilfredsheden.

Vores website er finansieret af annonceindtægter. Vi samarbejder med en gruppe e-forhandlere hvor vi markedsfører firmaernes tilbud, og høster kommission for så vidt de personer vi sender videre realiserer en handel.