7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Mange internet virksomheder udlover nu om stunder alverdens metoder til levering. En der er meget populær er for nærværende pakkeshops, hvor det er nemt for dig at hente din nyindkøbte vare lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er jo yderst smart, og ofte derudover den billigste leveringsmetode.

Du kan ydermere afveje for og imod at få pakken sendt hjem til din privatadresse eller til dit arbejde. Denne bliver desværre en tak mere bekostelig, men tillige temmelig overkommelig. Den billigste fragtform kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, som jo beroer på at du har bopæl i nærheden af online virksomhedens hjemsted.

Antal dages levering er naturligvis rigtig relevant forudsat man står og skal bruge produktet straks, og herved er det fuldkommen væsentligt at vi ser tidshorisonten for levering på det pågældende produkt.

En masse internet firmaer byder på 1 dags levering på de fleste produkter, hvilket påkræver at ordren gennemføres tidligere end et bestemt tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få varen ordnet forinden lagerpersonalet holder fyraften.

Indtil flere internet firmaer præsterer levering uden omkostninger, men for det meste afkræver det at du bestiller for en konkret pris. Som alternativ burde du foretrække den mest letkøbte leveringsmetode, som ofte – hvad end du befinder sig tæt på Silkeborg, Ikast eller Vojens – vil blive at få fragtmanden til at bringe pakken til en pakkeshop.

Flere og flere køber via online shops

Det er super enkelt for forbrugerne at finde de bedste priser hos forskellige forretninger på nettet og ergo har en hel del netshops været presset til at at tvinge salgspriserne på en række af deres produkter – til børn og babyer, og tillige også til kvinder og mænd – drastisk, og endda nogle gange sikre fragt uden beregning.

Det kan ikke desto mindre være nyttigt at analysere flere e-handler efter tilbud forud for at du færdiggør din shopping, sådan at du er sikret at indhente den billigste pris.

Du skal bare være omhyggelig med, at hvis en online forretning sælger deres produkter til salg for en pris som anses for uforståeligt favorabel, så kan det for det meste være et signal om en bedragerisk online shop. Køb med betalingskort er dog indbefattet af en bestemmelse, som dækker dig overfor uoprigtige internet shops.

Generelt tilråder vi køb med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du anvende en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, ifald du vil honorere prisen af flere omgange.

En indikation om at online firmaet overholder gældende dansk lovgivning

Inden nogen køber på en webbutik burde man de facto gennemløbe webshoppens vilkår, dog er det normalt en tidskrævende opgave.

En anden løsning kan derfor være at se hvorvidt internet butikken er e-mærke tilsluttet, eftersom det almindeligvis er et tegn på at e-butikken opretholder de danske regler, og at online firmaet jævnligt revideres af fagfolk som kender reglerne. Dette er desuden en god chance for støtte, hvis du skulle få besvær i forbindelse med din ordre. Se mere.

For øvrigt er det klogt at køberen er på vagt for de mest vedkommende vilkår der kan have indflydelse på transaktionen, som fx hvilken bytteret internet shoppen har. I den forbindelse er det i øvrigt afgørende, at man stadigvæk bevarer ens købsbekræftelse, så man til enhver tid kan bevidne købet, uden hensyn til om du er på gaveindkøb til en herre eller dame.

En tilkendegivelse af at e-butikken forstår de officielle danske regler

Trustpilot medfører fuldt ud passelige chancer for at beskue en længere række øvrige køberes anmeldelser og herved kan det være til hjælp, at du sonderer internet forhandlerens bedømmelser forud for at du bestiller.

Facebook yder tilsvarende en lang række anstændige chancer for at få indtryk af internet firmaets popularitet. Her er der faktisk outlets på nettet som tilbyder kunderne at nedfælde en evaluering af deres købsoplevelse, hvilket desuden burde tages i brug til at bedømme kundetilfredsheden.

Vores hjemmeside finansieres af annoncer. Vi har samarbejdsaftaler med en hel del internet outlets hvori vi fremviser virksomhedernes produkter, og får betaling når de brugere vi sender videre realiserer et indkøb.

Vejledning angående produkter og online firmaer ajourføres hele tiden, men vi tager ikke ansvar for justeringer der er udarbejdet efter sidste opdatering af sidens oplysninger.