7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Temmelig mange internet forretninger tilbyder på nuværende tidspunkt diverse forskellige leveringstyper. En af de mest moderne er p.t. at afsende til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine varer på et valgfrit tidspunkt. Metoden er jo særdeles simpel, og oftest derudover den mindst kostelige leveringstype.

Du bør alternativt beslutte dig for at få ordren bragt til din private bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Fragttypen viser sig i mange tilfælde en tand mindre prisbillig, men derudover temmelig fleksibel. Den mest prisbevidste leveringsudgave vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, som dog er betinget af at du befinder dig tæt på internet forretningens arbejdslager.

En række webbutikker byder på dag-til-dag fragt på en lang række af deres varenumre, men vær på vagt da det påkræver at ordren laves før et fastslået tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt hen til fragtfirmaet forud for at logistikmedarbejderne drager hjemad.

Enkelte shops på nettet tilbyder fri fragt, men ofte kun ifald der shoppes for et konkret beløb. Desuden burde du vælge den mindst kostelige fragtform, som typisk – hvad end man er ved Esbjerg, Solrød Strand eller Assens – vil blive at få fragtmanden til at bringe din bestilling til et udleveringssted.

Efterses af specialister som er indført i bestemmelserne på området

Det er jo ekstremt overkommeligt for folk at sammenligne priser (via fx PriceRunner) fra flere online butikker og for det har flere internet outlets været presset til at at trykke priserne på varerne – til børn og babyer, men også til herrer og damer – eftertrykkeligt, og endda nogle gange tilbyde fragt uden betaling.

Dog kan det trods alt være smart at kigge forbi nogle enkelte forretninger på nettet efter rabat før du gennemfører din bestilling, så du er velinformeret til at skaffe sig den laveste pris.

Man skal alligevel være opmærksom på, at i tilfælde af at en shop sælger produkter til salg for en udsalgspris der kan virke usædvanlig billig, kunne det ofte være et bevis på en uoprigtig internet virksomhed. Køb med kort er imidlertid omfavnet af et regulativ, som begunstiger dig som kunde imod bedrageriske butikker på nettet.

Vi går generelt ind for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du drage fordel af en afdragsordning fra fx ViaBill, hvis du har til hensigt at godtgøre betalingen over tid.

Forud for at nogen handler på en e-forhandler bør man altid bese webshoppens forretningsaftale, dog er det ofte ikke særlig spændende.

Alternativet kan være at se hvorvidt internet selskabet er verificeret af e-mærket, hvilket bør være et bevis på at webbutikken respekterer de danske regler, samt at online virksomheden rutinemæssigt vurderes af fagmænd som forstår bestemmelserne på området. Dette er desuden en god lejlighed til en hjælpende hånd, når du bliver udsat for vanskeligheder ved dit indkøb. Find mere information her.

E-shopping bliver kun mere populært

Trustpilot genererer i højeste grad uafhængige chancer for at gennemgå en hel del andre kunders erfaringer og derfor foreslår vi, at du besigtiger online shoppens omtaler forinden du færdiggør din shopping.

Facebook giver dig for øvrigt nogenlunde udmærkede chancer for at få indtryk af webbutikkens pålidelighed. Derudover er der endda online outlets som gør det muligt at udfærdige en evaluering af deres køb, som på samme måde må drages fordel af til at tage stilling til kundernes tilfredshed.