7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Temmelig mange online virksomheder yder til alt held flere leveringsmåder. En der er meget almindelig er nu til dags at få leveret til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de nyindkøbte produkter når det passer dig. Metoden er jo ultra smertefri, samt oftest tilmed den mest prisbevidste leveringsløsning.

Du burde lige så vel vælge at få varerne sendt hjem til hvor du bor eller til når du er på job. Fragtmuligheden bliver gerne en kende dyrere, men endda virkelig bekvem. Den mest letkøbte fragtmetode vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne, hvilket nødvendiggør at du er i kort afstand af online firmaets tilholdssted.

Leveringstidspunktet er jo vældig aktuel forudsat du behøver produktet inden for kort tid, og derfor er det aldeles fornuftigt at vi ser det estimerede leveringstidspunkt på den aktuelle vare.

En lang række internet outlets stiller garanti om 1 dags fragt på mange produkter, som stiller krav om at du når at bestille inden et nøjagtigt tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen ud af døren før medarbejderne får fri.

Nogle online shops garanterer portofri levering, men i reglen under forudsætning af at man bestiller for et fastslået beløb. Alternativt skulle du tage den mest betalelige leveringsløsning, hvilket ofte – om man er tæt på Hørsholm, Kalundborg eller Ebeltoft – er at få kørt bestillingen til en pakkeshop.

Få leveret til din lejlighed eller ud til din arbejdsplads

Det er super let for internetbrugere at lave prissammenligning hos diverse online outlets hos www.haveudstyr.dk og af den grund har en hel del internet outlets været tvunget til at presse salgspriserne på specielt deres bedst i test produkter – til juniorer, og samtidig til voksne – betydeligt, og endda nogle gange frembyde gratis fragt.

Det kan dog imidlertid vise sig rentabelt at tjekke nogle få forretninger på nettet efter rabatkoder forinden du shopper, så du er på den sikre side med at skaffe sig den mest attraktive pris.

Man skal lige meget hvad være så påpasselig, at hvis en internet virksomhed reklamerer en vare til salg for en salgspris som er usædvanlig fremragende, bør det for det meste være et faresignal om en snydagtig webbutik. Betalinger med kort er dog omsluttet af en ordning, hvilket passer på en imod fup online forretninger.

Vi går generelt ind for shopping med kort eller MobilePay. Alternativt kunne du drage fordel af en løsning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at finansiere beløbet af flere omgange.

Før folk bestiller i en online virksomhed bør man på en vis måde sætte sig ind i webbutikkens betingelser, det er dog i mange tilfælde ikke videre interessant.

En anden valgmulighed kan være at tjekke om internet shoppen er godkendt af e-mærket, da det bør være en garanti for at netshoppen forstår de danske regler, foruden at online webshoppen rutinemæssigt overværes af sagkyndige som er meget bekendte med bestemmelserne på området. Dette er desuden en god anledning til at blive hjulpet, hvis du møder dilemmaer som følge af din shopping.

I øvrigt støtter vi at køber er klar over de fundamentale retningslinjer der er gældende for bestillingen, fx hvilken returneringsret shoppen tilsikrer. I den sammenhæng er det også relevant, at man når som helst sikrer ens kvittering, så man når som helst vil kunne bekræfte handlen, ligegyldigt om man søger efter varer til en dreng eller pige.

Levering til din lejlighed eller til din arbejdsplads

Trustpilot bringer dig de facto værdifulde chancer for at se nærmere på mange andre brugeres ratings og af den grund er det klogt, at du iagttager internet shoppens bedømmelser inden du færdiggør din shopping.

Facebook resulterer i ligeledes fuldt ud hensigtsmæssige løsninger til at få indsigt i online butikkens pålidelighed. Her ses faktisk forhandlere på nettet hvor folk kan registrere en kritik af virksomhedens service, som på samme måde kan bruges til vurdering af kundetilfredsheden.

Denne hjemmeside er finansieret af indtægter fra annoncer. Vi har et fast samarbejde med en række e-handler hvori vi formidler virksomhedernes produkter, og høster honorar for så vidt en bruger fra vores hjemmeside udfører en transaktion.