7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Masser af e-handler foreslår nu om stunder et stort udvalg af fragtformer. En favorit er nu om dage udleveringssteder, og så kan du bare gå forbi efter de bestilte produkter når det passer ind i din hverdag. Løsningen er nemlig super gnidningsløs, og typisk tilmed den mindst kostelige metode til levering.

Du bør tillige vælge at vælge afsending hjem til dig privat eller ud på din arbejdsplads. Leveringsformen viser sig tit en kende mindre prisbillig, men samtidig særligt praktisk. Den mest letkøbte type af levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, men dette nødvendiggør at du opholder dig i nærheden af internet shoppens adresse.

Antal dages levering er selvfølgelig rigtig bestemmende ifald du absolut skal bruge varerne øjeblikkeligt, så herved er det selvfølgelig aktuelt at du checker den forventede leveringstid på den pågældende vare.

Temmelig mange online outlets præsterer 1 dags levering på flere produkter, men husk at det forudsætter at der bestilles tidligere end et fast tidspunkt, med det formål at de kan nå at få dit nye produkt hen til fragtfirmaet forud for at logistikmedarbejderne får fri.

Nogle internet butikker lover fragtfri levering, men tit er det påkrævet at du handler for et præcist beløb. Ellers burde du vælge den prisbilligste løsning til levering, der tit – uanset om du er i Vejle, Frederikshavn eller Sæby – vil blive at få dem til at levere ordren til et afhentningssted.

Den mest betalelige leveringsmanér

Det er ret så gnidningsløst for os alle at sammenligne priser (via fx PriceRunner) på diverse e-forhandlere på www.altbolig.dk og følgelig har langt de fleste shops på nettet set sig nødsaget til at tvinge prisniveauet på deres varer – til juniorer, og ligeså til voksne – drastisk, og endda nogle gange byde på fragt uden beregning.

Dog kan det alligevel blive fordelagtigt at kigge forbi et par forskellige forretninger på nettet efter udsalg før du bestiller, sådan at du er usvigeligt sikker på at antage den bedste pris.

Inden folk køber i en online shop burde man i princippet sætte sig ind i deres regler, men det er i reglen ikke særlig sjovt.

Et andet forslag er at se om e-handlen er støttet af e-mærket, eftersom det burde være en påvisning af at e-firmaet efterlever de officielle regler, og at internet butikken af og til gennemses af fagfolk som forstår lovgivningen. Desuden får du anledning til at blive hjulpet, hvis du forvoldes problemstillinger med din handel.

For øvrigt går vi ind for at køber er påpasselig med de vigtigste regler der kan influere på ordren, som eksempelvis den returrettighed online webshoppen lover. På grund af dette er det også vigtigt, at man stadigvæk sikrer ens ordremail, så man senere vil kunne dokumentere handlen, ligegyldigt om man skal købe til en herre eller dame.

Trustpilot forærer dig faktisk fine muligheder

Trustpilot indebærer ret gode genveje til at sondere ganske mange eksisterende køberes omtaler og derved er det en hjælp, at du eftergår e-butikkens bedømmelser før du lægger din bestilling.

Facebook genererer lige så vel i højeste grad ærlige løsninger til at få indsigt i online butikkens pålidelighed. Foruden det ses en række butikker på nettet hvor man kan publicere en bedømmelse af deres køb, hvilket på samme måde bør udnyttes til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Hjemmesiden er finansieret af annoncer. Vi samarbejder med flere online varehuse eftersom vi publicerer butikkernes produkter, og høster kommission såfremt en bruger fra vores hjemmeside udfører et køb.

Viden vedrørende varer og internet foretagender værnes om hyppigt, men der tages ikke ansvar for korrektioner der er blevet iværksat efter at vi senest opdaterede hjemmesidens data.