7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

En lang række online selskaber tilbyder heldigvis diverse forskellige muligheder for fragt. Den mest almindelige er p.t. at få bragt ordren til en pakkeshop, som giver dig mulighed for at hente de nyindkøbte varer lige når det passer dig. Fragtformen er altså usædvanlig problemfri, samt mange gange ydermere den prisbilligste leveringsmulighed.

Du kan lige så vel afveje for og imod at få ordren sendt til din hjemmeadresse eller til adressen hvor du arbejder. Muligheden er en gang i mellem en lille smule mere omkostningsfuld, men desuden særdeles bekvem. Den mest prisbevidste type af levering kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, men den mulighed betinges af at du opholder dig nærved webshoppens lager.

Temmelig mange firmaer på nettet lover levering på blot en enkelt hverdag på deres favorit varer, men det nødvendiggør at bestillingen laves forud for et besluttet tidspunkt, så de sandsynligvis kan nå at få pakken afsted inden logistikmedarbejderne har fyraften.

Nogle enkelte online forhandlere tilbyder fragt uden betaling, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at du shopper for en konkret pris. Ellers skal man udse dig den mest letkøbte leveringsmulighed, hvilket typisk – hvad end man bor ved Herning, Skive eller Hinnerup – vil blive at få fragtmanden til at bringe din pakke til et udleveringssted.

Den mindst kostelige slags levering

Det er efterhånden ekstremt gnidningsløst for almindelige mennesker at sammenholde priser hos flere e-firmaer og på grund af dette har langt de fleste internet webshops fundet det nødvendigt at tvinge prisniveauet på produkterne – til børn, og ligeså til kvinder og mænd – kolossalt, og endda nogle gange sikre levering uden beregning.

Trods dette kan det stadigvæk være gunstigt at udforske enkelte netbutikker efter rabat forinden du placerer ordren, sådan at du er på den sikre side med at få den mest betalelige pris.

Du bør dog være så påpasselig, at ifald en online shop udlover en vare for en udsalgspris der virker kolossalt lav, så burde det ofte være et faresignal om en svindel e-butik. Bestillinger med betalingskort er på den anden side omfavnet af et lovbud, hvilket redder køber overfor svindlende internet forretninger.

Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du drage fordel af et tilbud som f.eks. ViaBill, når du agter at finansiere prisen over en periode.

Før folk shopper på en internet virksomhed bør man helt sikkert skimme webshoppens handelsbetingelser, men det er typisk ikke super interessant.

En nemmere løsning kan derfor være at bemærke hvorvidt online forretningen er e-mærke tilsluttet, da det bør være en sikring om at internet selskabet efterkommer den officielle danske lovgivning, foruden at internet forretningen nu og da besøges af sagkyndige der behersker vilkårene på området. Derudover tilbydes du mulighed for bistand, for så vidt du forvoldes problemstillinger i forbindelse med din shopping.

Tilsvarende er det at foretrække at køber er obs på de elementære regler der kan have betydning for ordren, f.eks. hvilken returrettighed webshoppen tilsikrer. I relation til det er det i øvrigt relevant, at man permanent opbevarer sin faktura, så man senere kan bevise sin ordre, ligegyldigt om du er mand eller kvinde.

Vi tilråder at du iagttager internet butikkens anmeldelser

Trustpilot fremskaffer flere pålidelige genveje til at efterse en stor gruppe tidligere forbrugeres bedømmelser og derfor foreslår vi, at du verificerer online butikkens vurderinger forinden du bestiller.

Facebook forærer dig tillige rigtig passende chancer for at få indtryk af internet selskabets troværdighed. Foruden det møder vi en del online butikker som tilbyder kunderne at notere en evaluering af deres købsoplevelse, som tilmed må anvendes til at bedømme kundetilfredsheden.

Hjemmesiden er finansieret af annonceindtægter. Vi har et tæt samarbejde med en mængde internet varehuse hvori vi markedsfører forretningernes varer, og tager imod kommission hvis den besøgende vi sender videre gennemfører en handel.

Oplysninger vedrørende tilbud og e-forhandlere værnes om nu og da, men vi ønsker ikke at tage ansvar for korrektioner der eventuelt er udført efter at vi sidste gang opdaterede hjemmesidens oplysninger.