7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Temmelig mange shops på nettet yder i dag en række forskellige leveringsmetoder. En der er meget populær er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente ordren når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er altså ret ligetil, og mange gange tilmed den mindst kostelige leveringsmetode.

Du burde endvidere prøve at vælge at få sendt til din adresse eller ud til din arbejdsplads. Fragtløsningen viser sig godt nok en tak mere bekostelig, men tillige ekstremt uproblematisk. Den mindst kostelige løsning til levering kan ikke modsiges at være at hente pakken selv, men den løsning er betinget af at du bor tæt på e-shoppens arbejdslager.

Antal dages levering er naturligvis temmelig central om vi har brug for din pakke inden for få dage, og af den grund er det nemlig relevant at vi kigger nærmere på den forventede leveringsdato for det respektive produkt.

Adskillige online varehuse yder dag-til-dag levering på massevis af produkter, men vær opmærksom på at det er forudsat at bestillingen placeres før et fastsat klokkeslæt, så de med sikkerhed kan nå at få bestillingen skippet afsted før de pakkeansatte tager hjem.

Nogle enkelte netshops tilbyder levering uden beregning, men ofte er det under forudsætning af at der handles for en bestemt sum. I øvrigt kan man udse dig den billigste fragttype, som gerne – ligegyldigt om man befinder sig ved Horsens, Frederikssund eller Fredensborg – vil blive at få fragtmanden til at køre pakken til en pakkeshop.

Flere og flere bestiller på firmaer på nettet

Det er jo ekstremt praktisk for købere at vurdere prisniveauet hos flere online forretninger og til tak har utallige forretninger på nettet set sig tvunget til at sænke prisniveauet på en række af deres produkter – til børn, og ligeså til damer og herrer – helt i bund, og endda nogle gange byde på fragt uden gebyr.

Dog kan det alligevel være tiden værd at sammenholde nogle enkelte e-shops efter tilbud forinden du bestiller, således at man er velinformeret til at opnå den bedste pris.

Man skal bare være obs på, at såfremt en internet handler tilbyder et produkt til salg for en pris som anses for ufattelig overkommelig, så er det for det meste være et bevis på en bedragerisk online virksomhed. Handler med kort er imidlertid en del af et lovbud, som forsvarer køber overfor svindlende internet virksomheder.

Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt bør du bruge et tilbud fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du agter at finansiere betalingen over flere uger.

Vi tilråder at du udforsker online webshoppens vurderinger

Forud for at nogen bestiller på en butik burde man sådan set studere netshoppens betingelser, det er dog i mange tilfælde ikke særlig spændende.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at finde ud af om internet selskabet er e-mærke godkendt, fordi det bør være et tegn på at internet selskabet forsvarer dansk lovgivning, udover at internet virksomheden regelmæssigt revideres af specialister som er meget bekendte med vilkårene på området. Desuden giver det dig mulighed for at få assistance, ifald du skulle få vanskeligheder i processen med din handel.

Levering hjem til dig privat eller til adressen hvor du arbejder

Trustpilot frembyder regulære fremragende chancer for at vurdere forskellige forhenværende konsumenters bedømmelser og derved rekommanderer vi, at du gennemsøger e-shoppens ratings forud for at du køber.

Facebook tilbyder dig desuden egentlig sikre løsninger til at få indsigt i e-butikkens pålidelighed. Herinde ses nogle butikker på nettet hvor det er muligt at nedfælde en bedømmelse af deres køb, hvilket ligeledes kan tages i brug til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Vores website finansieres af reklamer. Vi har faste samarbejder med adskillige online outlets da vi præsenterer forretningernes produkter, og tjener provision når en bruger fra vores side laver et køb.

Data omkring tilbud og internet firmaer opretholdes hyppigt, men vi giver ingen garanti imod justeringer der eventuelt er iværksat efter at vi senest opdaterede de anvendte data.