7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

De fleste e-forretninger tilbyder i vore dage mange forskellige fragtløsninger. En der er meget almindelig er efterhånden levering til et afhentningssted, hvor du selv afhenter de nyindkøbte varer den dag der passer dig. Den er jo særligt problemfri, samt oftest derudover den prisbilligste mulighed for fragt.

Du burde på samme måde overveje at få varerne sendt hjem til dig selv eller til adressen på dit arbejde. Fragtformen er almindeligvis en anelse dyrere, men endda rigtig nem. Den billigste leveringsmetode vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne, men det står og falder med at du fysisk befinder dig nær e-butikkens arbejdslager.

Leveringshastigheden er selvfølgelig særligt central når du står og skal bruge din pakke øjeblikkeligt, og herved er det tydeligvis aktuelt at man dobbelttjekker det estimerede leveringstidspunkt ved det vedkommende produkt.

En hel del e-butikker i Danmark giver dag-til-dag fragt på massevis af produkter, som alligevel antager at transaktionen gennemføres før et bestemt tidspunkt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer hen til fragtfirmaet inden de pakkeansatte får fri.

Nogle outlets på nettet frembyder fragt uden beregning, men typisk er det betinget af at du køber for et præcist beløb. Alternativt bør man foretrække den mindst kostelige leveringstype, som mange gange – ligegyldigt om du opholder sig ved Esbjerg, Rønne eller Humlebæk – vil være at få fragtfirmaet til at bringe pakken til en pakkeshop.

Overværes af jurister som har megen viden om retningslinjerne

Det er jo ret let gængeligt for alle og enhver at finde frem til de bedste priser på tværs af netbutikker og til gengæld har en hel del shops på nettet fundet det uundgåeligt at nedbringe salgsværdien på specielt deres bedst i test produkter – til piger og drenge, og yderligere også til voksne – betydeligt, og endda nogle gange sikre gratis fragt.

Til gengæld kan det alligevel være gavnligt at checke forskellige internet forretninger efter tilbud forinden du gennemfører din bestilling, så du er sikret at få fat i den mest betalelige pris.

Man må blot være obs på, at hvis en online shop annoncerer varer for en salgspris der anses for usædvanlig letkøbt, er det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en svindel online webshop. Betalinger med kort er på den anden side dækket ind under en forordning, der hjælper os overfor uoprigtige internet outlets.

Generelt tilråder vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du bruge en løsning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du ønsker at afdrage beløbet over flere uger.

Forinden folk shopper i en e-shop kunne man principielt bese e-butikkens forretningsvilkår, men det er typisk ikke særlig interessant.

Et andet alternativ kan være at undersøge om online butikken er e-mærket medlem, grundet at det længe har været en tryghed om at online shoppen efterkommer den officielle danske lovgivning, samt at e-firmaet af og til kontrolleres af fagmænd der har nøje kendskab til reglerne. Det er en rigtig god anledning til en hjælpende hånd, hvis du skulle få besvær med din handel.

Ydermere rekommanderer vi at du er på vagt for de mest essentielle regler i forbindelse med købet, som for eksempel hvilken bytteret hjemmesiden garanterer. I den forbindelse er det også essesentielt, at man stadigvæk gemmer sin kvittering, så man fremadrettet kan bevise handlen, om du er på udkig efter et produkt til en mand eller kvinde.

Mange forskellige fragtformer

Trustpilot frembringer fuldkommen strålende genveje til at gennemstøve en række eksisterende konsumenters domme og derved foreslåes det, at du eftersøger internet forretningens kritik før du handler.

Facebook tilbyder dig på samme måde ret så tiltalende løsninger til at få indsigt i internet webshoppens kundetilfredshed. Herinde er der mange internet selskaber som tilbyder folk at afgive en vurdering af virksomhedens service, hvilket tilmed må drages fordel af til at bedømme kundernes tilfredshed.

Websitet er finansieret af indtægter fra annoncer. Vi samarbejder med forskellige internet varehuse idet vi markedsfører butikkernes tilbud, og opnår provision når en af vores brugere gennemfører en transaktion.