7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

En lang række webbutikker i Danmark frembyder nu et bredt udvalg af løsninger til levering. Den mest populære er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, som gør det muligt at hente din pakke den dag der passer dig. Muligheden er jo ret så smart, og i mange tilfælde tilmed den mest prisbevidste fragtmulighed.

Mange internet virksomheder garanterer levering efter en enkelt hverdag på en hel del varenumre, hvilket dog stiller krav om at orden realiseres forud for et fastsat klokkeslæt, med det formål at de kan nå at få produkterne afsted inden medarbejderne tager hjem.

Enkelte e-shops i Danmark yder fragt uden gebyr, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis man køber for en konkret pris. Som alternativ kunne du foretrække den mest betalelige form for fragt, som tit – hvad end man befinder sig ved Esbjerg, Brønderslev eller Haslev – er at få dem til at bringe pakken til et afhentningssted.

Mange bestiller på e-forretninger

Det er i dag særligt hensigtsmæssigt for købere at sammenligne priser (via fx PriceRunner) hos diverse e-shops og herved har en lang række e-forretninger været tvunget til at trykke priserne på specielt deres bedst i test produkter – til drenge og piger, men også til kvinder og mænd – kolossalt, og endda nogle gange love fragt uden betaling.

Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig gavnligt at se nærmere på indtil flere online selskaber efter rabatkoder før du shopper, så man er skudsikker på at få den laveste pris.

Du skal blot være omhyggelig med, at når en internet forhandler annoncerer en vare til salg for en salgspris der virker kolossalt gunstig, burde det undertiden være et kendetegn på en fup internet virksomhed. Betalinger med kort er i hvert fald indbefattet af en anordning, som værner køber imod uærlige internet webshops.

Vi anbefaler generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du bruge en løsning fra fx ViaBill, hvis du agter at finansiere regningen over en længere periode.

Før folk shopper i en forretning på nettet burde man i virkeligheden have øje for netshoppens betingelser, det er dog ofte ikke super interessant.

Alternativet er at finde ud af om online forretningen er støttet af e-mærket, siden det skulle være en tilkendegivelse af at online forhandleren føjer den officielle danske lovgivning, samt at online firmaet lejlighedsvis ses til af fagmænd som kender bestemmelserne på området. Desuden får du mulighed for at få hjælp, for så vidt du får dilemmaer med din handel.

Ydermere er det at foretrække at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde vilkår der kan have betydning for transaktionen, fx hvilken ombytningspolitik webshoppen bruger. Derfor er det tilmed afgørende, at man til enhver tid bibeholder ens ordrekvittering, således man når som helst vil kunne bevise sin bestilling, uanset om man søger en vare til en kvinde eller mand.

Den mest prisbevidste form for fragt

Trustpilot byder på ganske uafhængige genveje til at verificere en stor portion aktuelle kunders observationer og på grund af dette er det prisværdigt, at du tolker netshoppens omtaler før du lægger din bestilling.

Facebook bringer dig derudover de facto fortræffelige chancer for at få indtryk af internet forretningens popularitet. Desuden møder vi nogle internet webshops hvor folk kan skrive en kritik af deres købsoplevelse, som ligeledes burde drages fordel af til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Vores hjemmeside er finansieret af annonceindtægter. Vi har et tæt samarbejde med massevis af internet webshops og annoncerer butikkernes produkter, og tager godtgørelse under forudsætning af at de brugere vi sender videre realiserer en bestilling.

Orientering om produkter og internet outlets opdateres hele tiden, men vi tager ikke ansvar for rettelser der eventuelt er implementeret siden vi nyligst opdaterede de anvendte data.