7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Mange online selskaber udlover i dag en lang række forskellige fragtmuligheder. En af dem der er mest anvendt er nu til dags at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter de bestilte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er altså rigtig nem, og oftest tillige den mest prisbevidste leveringsløsning.

Du kan derudover vælge at få varerne bragt hjem til dig selv eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmetoden er uheldigvis et hak mere omkostningsfuld, men til gengæld vældig smertefri. Den mest betalelige fragtform kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, hvilket kræver at du fysisk befinder dig lige ved internet shoppens lager.

En del firmaer på nettet udlover levering på blot en enkelt hverdag på flere produkter, hvilket dog står og falder med at bestillingen fuldbyrdes forinden et nøjagtigt klokkeslæt, således at de med sikkerhed kan nå at få varen sendt afsted forinden logistikmedarbejderne har fri.

Visse shops på nettet yder levering uden betaling, men tit er det påkrævet at du handler for et præcist beløb. Derudover kunne du foretrække den billigste leveringsmulighed, der typisk – uanset om du opholder sig i Hørsholm, Nykøbing Falster eller Skjern – vil være at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et afhentningssted.

Flere internet foretagender lover portofri levering

Det er jo ekstremt fremkommeligt for købere at finde information om priser på flere internet outlets og derved har de fleste online butikker været tvunget til at presse priserne på en række af deres produkter – til babyer og børn, og ligeså til damer og herrer – betydeligt, og endda nogle gange yde fragt uden omkostninger.

Det kan til hver en tid være lønnende at tjekke flere internet virksomheder i Danmark efter tilbud før du køber, sådan at man er skråsikker på at få den billigste pris.

Du skal bare være omhyggelig med, at ifald en netbutik frembyder en vare for en salgspris som anses for utopisk favorabel, så burde det tit være et symbol på en falsk internet virksomhed. Køb med kort er på den anden side indbefattet af en retningslinje, som forsvarer kunden imod bedrageriske netshops.

Generelt foreslår vi kortbetalinger eller MobilePay. Som et alternativ kunne du overveje en afbetalingsløsning som fx ViaBill, såfremt du efterspørger at honorere beløbet i flere bidder.

Forinden nogen handler på en internet forhandler behøver man faktisk bese netbutikkens handelsaftale, det er dog undertiden ikke særlig sjovt.

Et nemt alternativ kan være at bemærke om e-handlen er godkendt af e-mærket, da det er et tegn på at e-firmaet overholder de danske love, samt at internet virksomheden regelmæssigt besøges af sagkyndige der har nøje kendskab til retningslinjerne. Desuden tilbydes du lejlighed til support, ifald du skulle få vanskeligheder i processen med din handel.

I øvrigt anbefales det at køberen er klar over de mest aktuelle reglementer der kan have indflydelse på bestillingen, som fx den ombytningsret e-forretningen benytter. I den sammenhæng er det ydermere vigtigt, at man stadig opbevarer ens kvittering på e-mail, således man en anden gang kan dokumentere bestillingen, uanset om du er på gaveindkøb til en kvinde eller mand.

Levering til din lejlighed eller ud på din arbejdsplads

Trustpilot tilbyder relativt uafhængige genveje til at granske en hel del andre forbrugeres bedømmelser og herved er det at foretrække, at du kigger nærmere på internet forretningens ratings forud for at du lægger din bestilling.

Facebook indebærer lignende nogle pæne muligheder for at få kendskab til netshoppens kundefokus. Herinde møder vi en del internet foretagender som tilbyder folk at aflevere en evaluering af købsoplevelsen, hvilket tilmed bør benyttes til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Vores hjemmeside er finansieret ved hjælp af annoncer. Vi har aftaler med massevis af online outlets hvori vi promoverer deres produkter, og indkasserer kommission såfremt vores brugere laver et indkøb.

Vejledning omkring varer og e-shops opdateres hele tiden, men vi giver ingen garanti imod reguleringer der kan være implementeret siden vi nyligst opdaterede sidens data.