7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Flere e-handler tilbyder i øjeblikket et hav af forskellige leveringsformer. En af de mest anvendte er nu om dage pakkeshoppen, hvor du så nemt kan hente din ordre lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er nemlig ret så let, og ofte derudover den mindst kostelige mulighed for fragt.

Du kan endvidere afveje for og imod at bestille varerne til levering til din lejlighed eller hus eller ud på din arbejdsplads. Fragtformen bliver jævnligt en tak mere bekostelig, men omvendt meget gnidningsløs. Den mest betalelige leveringsform er uden tvivl at du selv henter ordren, men det står og falder med at du opholder dig i nærheden af webbutikkens arbejdslager.

Leveringshastigheden er særdeles afgørende hvis man mangler varerne lige om lidt, og derfor er det ret meningsfuldt at man efterser det anslåede leveringstidspunkt ved det vedkommende produkt.

En række internet forretninger lover levering på blot en enkelt hverdag på de fleste af deres varenumre, men vær på vagt da det betinges af at bestillingen laves forud for et bestemt klokkeslæt, så de kan nå at få pakken på posthuset forinden lagermedarbejderne drager hjemad.

Indtil flere internet forhandlere frembyder portofri levering, men for det meste er det så præmissen at du bestiller for en fastsat pris. Derudover burde du vælge den mest letkøbte mulighed for fragt, hvilket typisk – om du befinder sig tæt på Esbjerg, Aabenraa eller Brande – vil være at få fragtmanden til at levere din ordre til en pakkeshop.

Folk handler på forhandlere på nettet

Det er i dag temmelig hensigtsmæssigt for alle og enhver at vurdere prisniveauet fra diverse online forhandlere på https://vcddh.dk og til gengæld har flere online shops ikke kunne slippe for at tvinge salgspriserne på en række af deres varer – til piger og drenge, og desuden også til kvinder og mænd – voldsomt, og endda nogle gange frembyde levering uden betaling.

Trods dette kan det trods alt blive lønnende at inspicere nogle forskellige netbutikker efter udsalg inden du bestiller, så du er tryg ved at indhente den bedste pris.

Man skal blot være obs på, at hvis en shop annoncerer et produkt til salg for en salgspris der er himmelråbende lav, så burde det ofte være en varsel om en svindel e-forretning. Kortbestillinger er på den anden side dækket ind under et regelsæt, som dækker kunden overfor snydagtige internet butikker.

Vi foreslår generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du udnytte en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, når du hellere vil afbetale regningen i flere bidder.

Forud for at nogen shopper i en webshop kan man på en vis måde tage stilling til forhandlerens vilkår, det er dog normalt ikke særlig interessant.

Et andet alternativ kan være at granske om online forhandleren er e-mærket medlem, eftersom det burde være en påvisning af at online forretningen tilslutter sig de danske regler, tillige med at internet firmaet hyppigt gennemses af fagfolk der har den nødvendige knowhow om lovene på området. Dette er desuden en god genvej til at blive hjulpet, for så vidt du bliver udsat for besvær som følge af dit indkøb.

Dertil anbefaler vi at køberen er på vagt for de fundamentale reglementer der kan influere på købet, eksempelvis den byttepolitik e-handlen kører med. I den relation er det desuden essesentielt, at man stadig opbevarer sin faktura e-mail, således man når som helst vil kunne vidne om handlen, ligegyldigt om du skal købe til en herre eller dame.

Trustpilot byder på en række uafhængige muligheder

Trustpilot frembyder nogle relevante genveje til at granske en længere række nuværende forbrugeres synspunkter og på grund af dette er det fornuftigt, at du ser nærmere på internet shoppens ratings inden du shopper.

Facebook forærer dig lige så vel adskillige fremragende løsninger til at få en idé om e-handlens kundefokus. Tilmed møder vi en række online shops i Danmark hvor det er muligt at notere en anmeldelse af ordreforløbet, som ligeledes bør drages fordel af til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Vores side er finansieret ved hjælp af reklamer. Vi samarbejder med en gruppe e-forhandlere hvori vi introducerer firmaernes produkter, og indtjener honorar ifald en bruger fra vores side foretager en bestilling.

Viden angående varer og e-shops opdateres ofte, men vi ønsker ikke at tage ansvar for rettelser der muligvis er udarbejdet siden nyligste opdatering af de anvendte informationer.