7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

En masse forretninger på nettet tilbyder efterhånden et bredt udvalg af løsninger til levering. En favorit iblandt mange er efterhånden at få sendt til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente din nyindkøbte vare på et valgfrit tidspunkt. Denne er altså virkelig smertefri, samt oftest tillige den mest prisbevidste leveringsmulighed.

Du burde endvidere vælge at få pakken bragt til din privatbolig eller til hvor du arbejder. Fragtformen er typisk en kende dyrere, men ligeledes i høj grad praktisk. Den mest betalelige leveringsmodel er dog at hente ordren selv, men det står og falder med at du har bopæl med kort afstand til internet firmaets tilholdssted.

Leveringshastigheden er naturligvis særligt aktuel hvis vi har behov for ordren inden for få dage, så herved er det relativt klogt at vi besigtiger det forventede leveringstidspunkt ved det respektive produkt.

En del internet selskaber tilbyder 1 hverdags levering på deres bedst sælgende varer, hvilket påkræver at ordren indsendes forud for et bestemt klokkeslæt, sådan at de garanteret kan nå at få produktet ud af døren forud for at pakkepersonalet har fri.

En række internet varehuse sikrer fragt uden beregning, men i reglen påkræves det at der købes for et fastsat beløb. I øvrigt bør man beslutte sig for den mest betalelige mulighed for levering, der oftest – uafhængig om du opholder sig nær Holstebro, Frederikssund eller Fredensborg – er at få kørt dine varer til et afhentningssted.

En række internet handler giver løfte om 1 dags levering

Det er jo ekstremt let gængeligt for enhver at sammenligne priser (via fx PriceRunner) på flere internet firmaer i Danmark hos https://hwr.dk og til gengæld har en lang række internet shops fundet det nødvendigt at presse priserne på deres varer – til babyer og børn, og samtidig til herrer og damer – kolossalt, og endda nogle gange byde på levering uden gebyr.

Det kan dog immervæk vise sig gavnligt at sammenligne en række online forretninger efter rabat forud for at du køber, sådan at man er tryg ved at modtage den prisbilligste pris.

Vi tilråder generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du anvende en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, ifald du higer efter at klare betalingen af flere omgange.

Bemærk hvorvidt internet butikken er medlem af e-mærket

Forinden nogen handler hos en online shop kan de egentlig have øje for butikkens handelsvilkår, dog er det oftest ikke super interessant.

En nemmere løsning er at tjekke om online firmaet er e-mærke godkendt, hvilket skulle være en angivelse af at e-forhandleren føjer dansk lovgivning, tillige med at internet shoppen hyppigt kontrolleres af fagmænd der er indført i lovgivningen. Dette er desuden din chance for en hjælpende hånd, hvis du skulle få problemstillinger som følge af din ordre.

Derudover støtter vi at køber er omhyggelig omkring de mest aktuelle bestemmelser i forbindelse med transaktionen, for eksempel den ombytningspolitik butikken tilsikrer. På grund af dette er det virkelig afgørende, at man altid beholder ens e-mail kvittering, så man senere kan bekræfte handlen, uden hensyn til om man er på shopping til en voksen eller et barn.

En stor portion forhandlere på nettet annoncerer dag-til-dag fragt

Trustpilot giver dig en række strålende genveje til at tyde en stor gruppe tidligere konsumenters vurderinger og herved er det smart, at du tjekker internet virksomhedens anmeldelser inden du bestiller.

Facebook leverer lige så vel evigt uafhængige muligheder for at få indtryk af e-forretningens troværdighed. Her ser vi mange webbutikker som giver kunderne mulighed for at levere en bedømmelse af deres køb, som desuden burde udnyttes til vurdering af hvor glade kunderne er.

Hjemmesiden er finansieret ved hjælp af annoncer. Vi har samarbejdsaftaler med en mængde internet varehuse når vi publicerer firmaernes varer, og opnår godtgørelse såfremt en af de besøgende på vores hjemmeside fuldfører en ordre.

Oplysninger vedrørende produkter og forretninger på nettet ajourføres løbende, men vi giver ingen garanti imod justeringer der potentielt er implementeret efter at vi senest opdaterede sidens oplysninger.