7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@thephotoblog.dk
Vælg en side

Adskillige online forhandlere tildeler heldigvis en lang række forskellige fragtmuligheder. Førstevalget hos mange er lige nu levering til en pakkeshop, hvor du selv kan hente din pakke når der er tid til det. Fragtmetoden er altså temmelig overkommelig, samt i mange tilfælde ydermere den mest letkøbte metode til levering.

Antal dages levering kan være ualmindeligt essentiel når vi behøver varerne nu og her, så derfor er det jo centralt at du undersøger det anslåede leveringstidspunkt for det pågældende produkt.

En masse online webshops stiller udsigt til levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens produkter, som påkræver at bestillingen indsendes forud for et aftalt tidspunkt, sådan at de kan nå at få ordren fikset inden lagerpersonalet holder fyraften.

Nogle få butikker på nettet byder på gratis fragt, men tit er det under forudsætning af at der købes for et fastslået beløb. Desuden kan man udse dig den billigste leveringsmåde, som oftest – uanset om man opholder sig ved Esbjerg, Brønderslev eller Hundested – vil være at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til et udleveringssted.

Leveringstidspunktet er selvfølgelig ualmindeligt bestemmende

Det er efterhånden særligt smertefrit for forbrugerne at sammenligne priser (via fx PriceRunner) på flere e-firmaer hos https://fredslunds.dk og for det har utallige online forhandlere været tvunget til at presse prisniveauet på en række af deres varer – til juniorer, samt også til mænd og kvinder – betydeligt, og endda nogle gange frembyde portofri levering.

Til gengæld kan det ikke desto mindre blive tiden værd at checke en række forretninger på nettet efter udsalg inden du handler, så man er garanteret at få den mindst kostelige pris.

Man må ikke desto mindre være så påvagt, at i tilfælde af at en online forretning afsætter en vare til salg for en pris der virker uforståeligt gunstig, burde det undertiden være et signal om en falsk shop. Betalinger med kort er på den anden side omfavnet af en ordning, som bistår en imod uoprigtige e-forretninger.

Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af en afdragsordning som for eksempel ViaBill, ifald du ser en fordel i at finansiere beløbet over en længere periode.

Tjek hvorvidt netbutikken er støttet af e-mærket

Før folk handler på en webshop burde man i princippet se på forhandlerens forretningsvilkår, men det er undertiden ikke særlig sjovt.

En anden løsning kunne derfor være at kontrollere om e-forretningen er medlem af e-mærket, siden det længe har været et kendetegn for at e-shoppen forsvarer de officielle danske regler, og at forretningen undertiden føres tilsyn med af fagmænd der er meget bekendte med retningslinjerne. Desuden giver det dig genvej til at få hjælp, såfremt du oplever problemstillinger med din shopping.

Udover dette kan det være til hjælp at køber er påpasselig med de væsentligste bestemmelser der spiller ind i forbindelse med ordren, til eksempel hvilken ombytningsrettighed shoppen tilbyder. Derfor er det ligeledes relevant, at man altid bevarer ens kvittering på e-mail, så man når som helst kan dokumentere ordren, uden hensyn til om man er på indkøb til en pige eller dreng.

Fragttiden er ualmindeligt central

Trustpilot giver dig egentlig gavnlige muligheder for at læse en hel del eksisterende kunders oplevelser og derved anbefaler vi, at du studerer netshoppens vurderinger før du færdiggør din shopping.

Facebook fremskaffer lige så vel ret fine muligheder for at få et kig ind i e-firmaets kundefokus. Tilmed ser vi en række internet shops som tilbyder kunderne at sammensætte en omtale af ordreforløbet, som lige så vel må udnyttes til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Vejledning angående produkter og online webshops i Danmark vedligeholdes ofte, men der gives ikke garantier imod ændringer der er blevet lavet efter at vi sidst opdaterede de viste data.